21 september 2013

PvdA – afdelingen in de regio met u in gesprek

Afgelopen zaterdag ging de PvdA van afdelingen Epe, Heerde en Hattem de straat op om te horen waar de grootste zorgen liggen.

Busslinger 21092013

De PvdA-ers gingen graag met mensen in gesprek. En dat niet voor niets. Naast aanmoedigingen werden ook grote zorgen geuit. Er was waardering voor het feit dat de PvdA buiten verkiezingstijd als enige partij op straat is in het H2E gebied.

Het was wel bijzonder om te horen dat mensen niet verwachten dat Wilders hun problemen  zal oplossen maar zij tegelijkertijd wel verwachten dat de PvdA hun zorgen oplost. En dat is precies wat de PvdA ook wil.

Ook al stemmen deze mensen niet op de PvdA. De PvdA wil pal staan voor al deze zorgen. Het is ook niet eenvoudig voor de overheid met jaarlijks meer uitgaven dan inkomsten. Met eerlijk delen moet ook de toekomst van jongeren veilig gesteld worden. Het afgelopen jaar zijn al wel stappen gezet tegen verspilling en fraude. Toch werd gisteren op straat duidelijk dat veel boosheid voortkomt  door de slechte voorbeelden van grof geld graaien. De PvdA deelt de gehoorde zorgen, ook al zijn oplossingen erg lastig.