Raadslid

Tonny Keizer

Tonny Keizer

Over Tonny Keizer

06 22 93 91 26

Mag ik me even voorstellen. Ik ben Tonny Keizer,  getrouwd met Gerda Mulder.

We hebben 2 dochters Merel en Iris.

Sinds 1990 woon ik met veel plezier in Hattem. Daarvoor woonde ik in Epe. Vanaf 1999 wonen wij aan de Grote Gracht. Een plek die al een eeuw bewoond wordt door de Mulders.

Ik werk bij de KPN. Ooit begonnen in Radio Kootwijk en nu al weer zo’n 25 jaar in Amersfoort. Ik heb verschillende functies gehad. Nu ben ik Strategisch Planner, verantwoordelijk voor de capaciteit van het gehele KPN netwerk voor internet en televisie.

Mijn hobby’s zijn kunst schilderen, wielrennen en wandelen. Vroeger voetbalde ik met veel plezier.

Het gedachtengoed van de PvdA steun ik mijn hele leven.  Een maatschappij waarin een ieder zijn rol en verantwoordelijkheid heeft vind ik belangrijk. Dit komt o.a. doordat ik uit een groot gezin kom waarbij mijn vader ook nog eens gehandicapt was. Ik  besef heel goed dat ik heb kunnen leren door sociale regelgeving en mede daardoor sta waar ik nu sta. Sociale regels die goed zijn en waar de maatschappij in zijn geheel niet slechter maar beter van wordt!

Door mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraad kan ik mijn kennis en verantwoordelijkheid voor de Hattemer gemeenschap beschikbaar stellen. Niet uit eigen belang maar vanuit de gedachte dat een goed bestuur belangrijk is. Voor ons als samenleving maar ook voor dat prachtige stukje aarde waarop wij rond mogen lopen. We moeten zuinig zijn op wat wij hebben, zorgen voor hen die echt hulp nodig hebben. Mens en natuur.

En dit vooral door samenwerking met andere partijen te bewerkstelligen. Ik ben niet van de confrontatie. Ik haat het lawaai maken en schreeuwen uit eigen belang.

Ik maak mij zorgen over het milieu en steun alle initiatieven die werkelijk een bijdrage leveren aan een beter milieu. Spreekt mijn verhaal en zienswijze jou aan. Steun me dan!

Tonny Keizer

tonny.keizer@kpnmail.nl

Grote Gracht 71

8051 VJ Hattem