Tonny Keizer, nr 2 lijst PvdA-GroenLinks Hattem

1 maart 2022

Samen met mijn vrouw Gerda Mulder en onze dochter Merel en hond woon ik sinds aan de Grote Gracht in Hattem. Onze jongste dochter woont en werkt in Utrecht.

Ooit begonnen te Radio Kootwijk bij de PTT werk ik al bijna 40 jaar in de Telecom voor nu KPN. Ging het vroeger over telefonie. Nu gaat het over Mobiel, Internet en televisiediensten.

Mijn vader was gehandicapt ten gevolge van hemofilie. Daarom hecht ik zeer aan goede sociale voorzieningen en een goed sociaal netwerk. Daarom is de PvdA altijd mijn partij geweest.

Ik hou ontzettend veel van de natuur en vind de omgeving van Hattem echt geweldig. De combinatie van rivierdelta en bosgebieden is uniek. En dan ook nog eens zo’n mooie stad als Hattem. Mooier kun je het toch niet krijgen.

Sinds 2018 ben ik actief als raadslid voor de PvdA. Een van mijn 1e klussen was het bestemmingsplan industrieterrein H2O. De afgelopen raadsperiode heb ik me verbaasd over wat er allemaal op de raad af komt. En wat dus allemaal door college en ambtenaren voorbereid moet worden.

Naast een sociaal heb ik ook een groen hart. Heel blij ben ik dan ook dat we een fractie voor PvdA en GroenLinks gaan vormen. We draaien al een poosje met elkaar en waarderen en respecteren elkaar. Mijn wens is dat er landelijk de partijen ook fuseren.

Voor de energietransitie staat er heel veel te gebeuren. Deze periode zijn wij druk geweest met de RES, grootschalige wind en zon projecten. De warmte transitie, CO2 neutraal worden, is een grote uitdaging voor de komende jaren.

Het allerleukst zijn de vele contacten. Binnen de partij maar ook met de andere fracties, wethouders, ambtenaren. Maar ook met diverse organisaties, bijvoorbeeld de brandweer, VLMH, PoweredByHattem maar bovenal de vele burgers.

Raadslid of commissielid zijn brengt een grote verantwoordelijk met zich mee. Er zijn heel wat overwegingen te maken voor je tot besluitvorming komt. Soms heel lastig, vaak ook een hamerstuk. Het mooist is dat met een sterk team te doen en dat hebben we nu.

Ik vraag aan jou om ons jouw vertrouwen te schenken voor de komende 4 jaar. Dan proberen wij zoveel mogelijk van wat wij in het verkiezingsprogramma hebben staan te verwezenlijken.

Lees dat mooie programma “Sociaal, Groen en Betrouwbaar” op hattem.pvda.nl of hattem.groenlinks.nl.