PvdA Hattem viert jubileum van drie leden

9 november 2023

jubilarissen 50 jaar en 65 jaar PvdA lid

 

 

 

 

Op dinsdag 7 november hield PvdA Hattem een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat drie leden een lidmaatschapsjubileum bij de PvdA hadden bereikt. Het ging om de leden Ben Harsta, Anke Katgert-Keizer (beiden 50 jaar lid) en Alie Sneller-Schakelaar (65 jaar lid). De jubilarissen werden ontvangen in een klein gezelschap bestaande uit familieleden en het PvdA bestuur- en fractie.

In de openingsspeech stond voorzitter Bram van Oene stil bij de gebeurtenissen van 65 en 50 jaar geleden, en werden verschillen en overeenkomsten met nu benoemd.

De heer Harsta en mevrouw Katgert-Keizer kregen vervolgens een gouden PvdA-speldje opgespeld voor hun 50-jarige lidmaatschap.

                   

Erg speciaal was de uitreiking van de Willem Dreespenning voor het 65-jarige lidmaatschap van mevrouw Sneller-Schakelaar. Deze penning wordt slechts zelden gegeven.

Van Oene: “Het was een bijzonder feestelijke bijeenkomst. PvdA Hattem is dankbaar voor de langdurige betrokkenheid van onze jubilarissen. Hun verhalen en ervaringen werken inspirerend, en het is goed dat deze ook de volgende generaties bereiken.”