2 februari 2014

Cori ten Wolde gaat voor het nieuwe zwembad!

Cori ten Wolde heeft als raadscommissielid voor de PvdA de discussies meegemaakt over het zwembad de Marke. “Dat waren niet de leukste vergaderingen” zegt de nummer 5 op de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 19 maart. “Toch heb ik er alle vertrouwen in, dat het zwembad een succes wordt. Het is een prachtig bad met tal van mogelijkheden voor veel doelgroepen”.
Cori woont al sinds 1969 in Hattem en heeft eerst als invaller en vanaf 1984 als zwemtherapeute gewerkt in het Hanzebad in Zwolle. Vooral het werken met mensen met een beperking heeft haar interesse en nadat zij gestopt is met werken, is zij daarom betrokken gebleven bij deze groep mensen, maar dan als vrijwilliger.
Zij is inmiddels ook in Hattem betrokken bij het zwemmen voor de mensen met beperking. “Het nieuwe bad is hier perfect geschikt voor met de beweegbare vloer in beide baden”.
Cori’s politieke interesse beperkt zich niet tot het zwembad. “Er komen veel taken van het Rijk naar de gemeenten toe en deze decentralisaties moeten goed opgepakt worden door de gemeenten.
Ook in Hattem zal dat veel tijd en energie vergen en de gemeenteraad zal daar absoluut nauw bij betrokken zijn. Ik wil er vooral op toezien, dat de mensen, die zich niet goed kunnen redden, niet de dupe worden van deze grote operaties”.