Chris van Groningen, nr 3 op de lijst PvdA-GroenLinks Hattem

16 februari 2022

Mijn naam is Chris van Groningen, als PvdA lid nr. 3 op de lijst PvdA/GroenLinks. Sinds 1984 woon ik in Hattem met mijn vrouw en 2 kinderen. Als consultant netwerkbeheer ben ik werkzaam bij KPN en verantwoordelijk voor het in stand houden van het netwerk.  Met lokale overheden bespreek ik toekomstplannen op het gebied van reconstructies. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij de voetbal en werk ik graag in mijn groentetuin/boomgaard. De verbondenheid tussen mensen vind ik belangrijk, zowel in mijn werk als privé. Ik woon in een hele fijne buurt dichtbij het centrum van Hattem, waar mensen naar elkaar omkijken. Ik weet dat deze betrokkenheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is, daarom koester ik het.

Onderwerpen die mijn interesse hebben zijn Openbaar groen, Speelvoorzieningen, Ruimtelijke ordening en Wonen, Bouwgrondexploitatie, Vastgoed, Verkeer, Cultuur en Erfgoed en Regionale samenwerking.

Sinds september 2021 ben ik commissielid voor de PvdA-fractie in Hattem.
Het is van belang, dat iedere Hattemer zich thuis voelt in onze stad, met als uitgangspunt een betaalbare woning en een sociaal zeker bestaan. Dit geldt voor alle leeftijdscategorieën, denk hierbij aan wanneer je voor het eerst uit huis gaat, een gezin wil stichten of je genieten van je oude dag. Wonen in een buurt waar het veilig en groen is. Er naar streven dat woningen energiezuinig en leefbaar worden gemaakt, tegen een betaalbare huur. Met efficiënte zorg in de buurt en goed onderwijs voor onze kinderen.

Mijn overtuiging is dat wij ons gezamenlijk inzetten voor een goede leefomgeving. Belangrijk is dat we elkaars krachten bundelen. Samen willen we vooruit met iedereen die woont, werkt en verblijft binnen de gemeente Hattem. Door naar elkaar te luisteren en begrijpelijke taal te spreken, behouden we het goede en ontwikkelen en we dat wat van belang is.

Chris van Groningen

Lees het volledige PvdA-GroenLinks Hattem verkiezingsprogramma “Sociaal. Groen. Betrouwbaar.” op hattem.pvda.nl of hattem.groenlinks.nl.