Fractievoorzitter

Marie-Lupe Stapper Bosman

Financiën
Marie-Lupe Stapper Bosman

Over Marie-Lupe Stapper Bosman

0651548239marielupestapper@gmail.com

Ik ben opgegroeid in Wapenveld in een echt sociaal gezin. Zorgen voor elkaar, klaar staan voor een ander en iedereen deed ertoe. Na mijn middelbare school ben ik fiscale economie gaan studeren in Enschede. Een mooie stad, maar vanwege het werk ben ik na mijn studie weer terug gekeerd naar Wapenveld, zoekend naar een definitieve woonplaats. In die periode leerde ik mijn man kennen en samen hebben wij ruim 13 jaar geleden ons huidige huis in Hattem gekocht.

Inmiddels zijn wij getrouwd en 2 kinderen rijker.

Waarom de PvdA

Ik kom uit een echt rood gezin, PvdA werd er gestemd, sociaal ben ik opgevoed. En daar sta ik ook achter. Iedereen doet ertoe, iedereen verdient een eerlijk kans in deze maatschappij, ongeacht afkomst, huidskleur, religie. Dat is voor mij echt essentieel. Ik realiseer mij wel dat dit in de huidige maatschappij steeds moelijker wordt, terwijl het besef van het onwenselijk effect van het individualisme bij de burger ook steeds groter wordt.

Het is voor mij belangrijk dat iedereen in Hattem mee kan komen. Arm of rijk, autochtoon of allochtoon, iedereen verdient dezelfde kans. Door mijn opleiding en werk let ik snel op de cijfers, kloppen deze, is er niet iets vergeten. Maar nóg belangrijker vind ik het verhaal achter de cijfers.

Samen met de andere leden van onze partij ga ik mij inzetten voor een socialer Hattem, Voor elkaar, met elkaar!

 

Marie Lupé Stapper Bosman

Crocusstraat 16

8051 DP Hattem