Wethouder PvdA

Carla Broekhuis

- Werk en inkomen, Participatiewet - Inburgering - Bibliotheek en Volwasseneducatie - Mantelzorg en vrijwilligerswerk - Vergunningverlening - Openbaar groen, Natuur en landschap, Speelvoorzieningen

Ik ben geboren in Hattem waar ik ook nog steeds met veel plezier woon en leef. Opgegroeid in een arbeidersgezin waarin zorgen voor, en om elkaar de meest normale zaak van de wereld was en is. Na de lagere school heb ik de middelbare school in Zwolle gevolgd. Ik ben getrouwd en al weer 40 jaar gelukkig met Arend, moeder van een lieve dochter, dito schoonzoon, en oma van Lieke en Sjoerd, de leukste, liefste en schattigste kleinkinderen van de hele wereld ( maar dat zegt natuurlijk iedere oma!). Ik werk als adviseur Vergunningen bij de gemeente Zwolle. Altijd al maatschappelijk betrokken en actief geweest, bovendien vind ik (zoals zoveel mensen) overal wel iets van.

Waarom de PvdA

De Partij van de Arbeid staat voor solidariteit, eerlijk delen en zorg voor zwakkeren. Dat past het beste bij mij. De komende jaren zal er, vooral omdat er minder geld beschikbaar komt voor Gemeenten, een groot beroep gedaan worden op die waarden. Ik realiseer mij dat dat een groot gevecht gaat worden in de huidige tijd van toenemend individualisme. De goede voorzieningen die er in Hattem zijn in stand houden is daarbij van groot belang, met elkaar en voor elkaar ongeacht afkomst of religie. Daarvoor wil ik mij nog graag  inzetten de komende jaren, samen met alle Hattemers!

Betaalbare zorg, maar niet ten koste van kwaliteit en mensen die het nodig   hebben.

  • Bestrijden van armoede en voorkomen van isolement.
  • Voor iedereen werk of een zinvolle dagbesteding.
  • Aandacht en ondersteuning voor mantelzorgers.

Vijzelpad 37
8051 KL Hattem
Thuis 038-4447213

carlabroekhuis@gmail.com