Jeroen Dijsselbloem in Theater de Heerd donderdag 25 april

12 april 2019

HEERDE – In de aanloop naar de Europese verkiezingen van 23 mei aanstaande organiseren de PvdA Apeldoorn, PvdA Hattem, PvdA Oldebroek, PvdA Heerde en de PvdA Epe gezamenlijk op donderdag 25 april een avond met Jeroen Dijsselbloem in Theater de Heerd in Heerde. De avond is toegankelijk voor iedereen.

Jeroen Dijsselbloem (1966) is een Nederlandse politicus. Van 2012 tot 2017 was hij minister van Financiën. Van 2013 tot januari 2018 was hij ook voorzitter van de Eurogroep. Jeroen heeft onlangs een boek geschreven over de eurocrisis. In dit boek blikt hij terug op zijn veelbewogen jaren als voorzitter van de Eurogroep. Zijn boek (met als ondertitel: ‘het verhaal van binnenuit’) is vooral een verantwoording over de beslissingen – die vaak achter gesloten deuren tot stand kwamen – tijdens de eurocrisis. In dit bijzondere boek neemt hij ons mee in het eerlijke, nog niet eerder vertelde verhaal achter de crisis. Waar is het nou echt misgegaan? Hoe is de crisis uiteindelijk tot staan gebracht? En vooral ook: hoe verder in de toekomst van de eurozone?

Jeroen zal tijdens deze avond op deze vragen nader ingaan en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De Bruna uit Heerde is met een stand aanwezig en er is gelegenheid zijn boek ‘de EUROCRISIS” te kopen en na afloop te laten signeren.

De toegang is gratis. Aanvang van de avond: 20.00 uur in Theater de Heerd, Griftstraat 8 in Heerde.