Gelders PvdA lijsttrekker Peter Kerris brengt de provincie naar Hattem

27 februari 2019

‘Deze verkiezingen zijn cruciaal, juist ook voor zo’n mooie plek als Hattem.’

Zeker zijn. Van een eerlijke toekomst, een betaalbaar huis, een vaste baan en een school in de buurt. Dat zijn de thema’s waarvoor de PvdA in Gelderland campagne voert. Daarom bezoekt lijsttrekker voor de PvdA Gelderland Peter Kerris, Hattem op maandagmiddag 4 maart. Hij wordt ontvangen door het bestuur van de Hattemse PvdA-afdeling, de PvdA-fractie in de Hattemse gemeenteraad en PvdA-wethouder Carla Broekhuis. Tijdens het werkbezoek bij de Marke wordt het belang van deze verkiezingen voor Hattem nog eens uitgelicht en wordt doorgepraat over de belangrijke plaatselijke onderwerpen.
Dat de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen voor Hattem van groot belang zijn, is onbetwist. Om vooral de Hattemse en dus lokale punten voor het voetlicht te brengen, wordt er tijdens het bezoek vooral gesproken over de impact op de lokale punten is een bewuste keuze om de rol van provincie en de waterschappen ook bij de Hattemse kiezer helder te maken.
Peter Kerris: ‘Zeker zijn van een eerlijke toekomst met daarbij zeker zijn van een betaalbaar huis, een vaste baan en een school in de buurt is de verkiezingsinzet van de provinciale PvdA Gelderland. Het zijn thema’s die in onze hele provincie spelen, zeker ook in het mooie Hattem.’ En goede contacten met het provinciale bestuur vindt de PvdA Hattem van groot belang.
Het werkbezoek zal plaatsvinden tussen 14:00 uur en 16:00 uur en start bij de Marke. Daarna worden o.a. de voormalige Noordgouw en het woonontwikkelingsgebied bij de Populierenlaan bezocht. Vanaf de Bleek wordt aandacht geschonken aan de Hoenwaard. Onderwerpen als de Hoogspanningskabels, de nieuwe ontsluiting A28 bij H2O zullen zeker aan bod komen bij het bespreken van de Hattemse onderwerpen. Het werkbezoek zal afgerond worden met een wandeling langs de buitenkant van Hattem en de haven.