Duurzame economie gaat ieder aan! Met Yasemin Cegerek, provinciale staten Gelderland 14 maart 20:00 uur “De Keet” Heerde

10 maart 2018

De PvdA afdelingen Epe en Heerde organiseren op woensdag 14 maart 2018, om 20.00 uur in restaurant “de Keet van Heerde” Eperweg 55 te Heerde een themabijeenkomst over de duurzame economie.

Een duurzame en circulaire economie heeft de toekomst. Verduurzaming van onze economie is niet alleen nodig, maar levert ook banen op. We kunnen simpelweg niet doorgaan met de wijze waarop we nu produceren en consumeren. We moeten af van het wegwerpcultuur. Zo’n circulaire economie biedt kansen voor innovatie, verduurzaming en is uiteindelijk ook goed voor onze portemonnee.

Hiervoor is Yasemin Cegerek, voormalig Tweede Kamerlid en lid van de Provinciale Staten Gelderland, als spreker uitgenodigd. Zij komt uit regio en is als Tweede Kamerlid parlementair rapporteur circulaire economie geweest. Op deze avond zal ze de economische kansen schetsen op regionaal en lokaal niveau.

De PvdA Epe en Heerde nodigen u graag uit om onder het genot van een kop koffie / thee deze avond, einde 22.00 uur bij te wonen.